Click image to read the book

Besoret e Kishës së Hershme dhe Rrëfimet e Reformuara

Early Creeds and Confessions

BESORET E HERSHME TË KRISHTERA DHE RRËFIMET E REFORMUARA TË BESIMIT
Besorja Apostolike, Besorja e Nikesë-Kostandinopojës, Besorja e Kalkidonës, Besorja Athanasiane,
Rrëfimi Belg i Besimit, Katekizmi i Hajdelbergut, Kanunet e Dortit,
Rrëfimi i Besimit të Uestminsterit, Katekzimi i Shkurtër i Uestminsterit, Katekizmi i Zgjeruar i Uestminsterit

Additional information

Auteur

Misson of the NRC