Click image to read the book

(01) Zanafilla

Genesis

Matthew Henry (18 Tetor, 1662 – 22 Qershor, 1714) ishte një shërbenjës jokonformist si dhe autor. Ai lindi në Uells por e kaloi pjesën më të madhe të jetës në Angli.

Additional information

Auteur

Matthew Henry

Chapters

Are you blessed by our books and videos?

We really want to hear from you. 

Please leave your comments or questions HERE

Thank you!